Skoči na glavno vsebino

Tudi četrtek nam je postregel z obilico lepih doživetij. Pri plavanju smo se že veliko naučili: pogumno skačemo v vodo, se potapljamo, izvajamo tehniko »mrtvaka«, plavamo prsno in hrbtno. Spodbujamo se med seboj, se veselimo svojih uspehov in uspehov sošolcev. Naši plavalni vaditelji so z zadovoljstvom ocenili, da je danes čas za preverjanje. Prav vsi smo osvojili priznanja – nekateri srebrnega delfinčka, drugi zlatega konjička. Vsi smo se potrudili po najboljših močeh in smo ponosni na svoje dosežke.

Popoldne smo se preizkusili v plezanju po plezalni steni, ki smo se ga še posebej veselili. Super nam je šlo. Potem še skok v fitnes na prostem, pa malo odbojke in iz kuhinje je že zadišalo po slastni večerji.

Po njej je sledil težko pričakovani družabni večer, z lajt šovom in vsem, kar sodi zraven. Poglabljali smo prijateljstva z učenci iz OŠ Horjul, se zabavali ter s svojimi odličnimi nastopi dokazali, da ima Branik talent.

In tako smo skoraj prijadrali do konca. Jutri se še poslovimo od naših prijetnih gostiteljev in učiteljev, potem pa veselo domov. S seboj bomo prinesli kopico novih izkušenj in nepozabnih spominov.

Starši, pričakujte nas med 14.30 in 15. uro na šolskem parkirišču.

GALERIJA

Dostopnost