Skoči na glavno vsebino

Kot se spodobi za pustovanje, so bile tudi letos maškare razposajene in se zabavale. Že zjutraj je bilo v naših igralnicah veselo pri spoznavanju maškar. Po zajtrku smo imeli pustni program, ki je vključeval dejavnosti po skupinah. Najmlajši skupini sta bili sprva sami in organizirali pustovanje na igriv način v skupini Sončkov, kasneje pa so se otroci priključili starejšim otrokom pri skupnem druženju.

Otroci skupine Lunic in Oblačkov  so imeli organiziran pustni program, ki je vključeval predstavitev maškar, petje, rajanje, igro na lastne inštrumente, ples ob glasbi… Bolj usmerjenim dejavnostim pa je kasneje sledila igra z baloni in papirnatimi konfeti, ob katerih se je večina maškar najbolj zabavala.

Mlajši otroci, ki so prišli kasneje, so se lepo vključili v pustovanje. Otroci so se medsebojno družili in zabavali. Starejši so lepo vključevali v različne aktivnosti tudi mlajše. Pustovanje je imelo na koncu tudi svojo ceno.  Sobo je bilo potrebno pospraviti, saj so bili papirnati konfeti povsod, kjer ne bi smeli biti, vendar so otroci pridno zavihali rokave in pomagali pospraviti igralnico.

Deževen dan nam ni pokvaril pusta, nasprotno, imeli smo se zelo lepo.

GALERIJA

Dostopnost