Skoči na glavno vsebino

Mesec december poln iskrivosti in čarobnosti je tudi letos potrkal na vrata našega vrtca.To je čas, ki ga namenimo toplim objemom, prijaznim besedam in prijetnemu druženju.

Strokovni delavci vrtca smo organizirali pester decembrski program. Žal pa je mesec zaznamovala velika odsotnost otrok, zaradi bolezni. To je onemogočilo izvedbo nekaterih dejavnosti, tako bomo dejavnosti, ki niso bile izvedene poskušali izvesti v novem letu. Kljub temu smo se vsakodnevno trudili pričarati praznično vzdušje.

Prve decembrske dni smo namenili predvsem skupnemu druženju med oddelki, rajanju in prepevanju prazničnih pesmi. Vse skupine so praznično okrasile igralnico in postavile svojo božično smreko, katero so okrasili z okraski.

Dogodki:

Skupaj s starši smo izvedli novoletno delavnico, kjer smo izdelali novoletne lanterne. Po ustvarjanju smo se odpravili na nočni sprehod po Braniku.

  • Skupaj s starši smo izvedli novoletno delavnico, kjer smo izdelali novoletne lanterne. Po ustvarjanju smo se odpravili na nočni sprehod po Braniku.
  • Glasbeni nastop Urbana Vidmarja in skupno rajanje.
  • Obisk dijakov Srednje šole Veno Pilon z Ajdovščine z gledališko predstavo »Dogodivščine Male pike«.
  • Obisk dedka Mraza.

 

Na tem mestu bi vam radi majhni in veliki iz srca zaželeli čarobno preživete prihajajoče praznike. V novem letu pa veliko uspehov, zdravja in osebnega zadovoljstva. Srečno 2020!

Otroci in kolektiv vrtca Branik

 

GALERIJA

Dostopnost