Skoči na glavno vsebino

V tednu med 18. in 22. 9. so se učenci 9. razreda udeležili šole v naravi v domu CŠOD Kavka na Livških Ravna. Program je bil pester in zanimiv. Še posebej so nam v spominu ostala električna kolesa, s katerimi smo opravili dva daljša izleta do bližnjih vasi. Poleg tega smo obiskali še jamo, si ogledali športni film, streljali z lokom, veliko prehodili, prepevali, se igrali na igrišču, izdelovali spominke in se na sploh veliko družili. Veliko smo se tudi naučili o prvi svetovni vojni, saj smo obiskali muzej na prostem na Kolovratu. Učitelji so nas pohvalili kot zelo prijetno skupino, čeprav smo včasih kakšno sladkarijo skrili za omaro. 🙂

Spoznali smo tudi simpatične dijake 3. letnika II. gimnazije Maribor, ki so istočasno bivali v domu. Zadnji večer smo skupaj imeli “party” in plesali do poznih večernih ur. Med drugim nam bo v spominu ostala še prijazna čistilka in odlična hrana. Še posebej pa so nas presenetili s torto za našega sošolca, ki je v času šole v naravi praznoval rojstni dan. 

Teden je zaznamovalo lepo vreme, ki nam je večino časa prizanašalo z dežjem. Zadnji dan smo obiskali Kobarid in se nato podali na raftanje po reki Soči do Tolmina.

Nekaj utrinkov si lahko ogledate v spletni galeriji.

Dostopnost