Skoči na glavno vsebino

Naša psihologinja Maja Pahor obvešča…

OGLED CERKNIŠKEGA JEZERA IN RAKOVEGA ŠKOCJANA

V petek, 21. 6. 2024, smo se učenci 4. in 5. razreda odpeljali proti Cerknici. Najprej smo obiskali Muzej Cerkniškega jezera. Ob živi maketi svetovno znanega jezera smo prisluhnili razlagi, kako le to nastaja in presiha. Nato smo jezero še polneje...

Škratji Kras

V četrtek, 20. 6. 2024 so se učenci prvega, drugega in tretjega razreda podali na pravljično pot po Škratjem Krasu v Štanjelu. Pot je bila lepo urejena in zanimiva. Na poti so spoznali veliko zanimivih dejstev o tem predelu Krasa in prisluhnili...

Starejše objave

Zadnji dan pouka

Dragi otroci, spoštovani starši!

V ponedeljek, 24. 6. 2024, bo zadnji šolski dan pred poletnimi počitnicami. Pouk bo trajal 5. šolskih ur, nato sledi kosilo, odhod domov ali OPB.

Avtobus in kombi bosta odpeljala ob 12.45 uri.

Ob 9.55 bo proslava ob dnevu državnosti s podelitvijo priznanj. Na proslavo vabljeni tudi devetošolci.

ZA ODJAVO PREHRANE POSKRBITE STARŠI SAMI. Za otroke, ki zadnji šolski dan niso prijavljeni v podaljšanem bivanju, ne bo popoldanske malice, zato ob morebitnem predčasnem odhodu domov, starši odjavite tudi popoldansko malico.

Lepo, prijetnih doživetij polno poletje vam želimo!

Zaključek akcije Čisti zobje

Zaključek akcije Čisti zobje ob zdravi prehrani 2024

V torek, 11. 6. 2024, je v kulturnem domu v Novi Gorici potekala že častitljiva 40. zaključna prireditev Vzgoje za ustno zdravje ter hkrati zaključek akcije Čisti zobje ob zdravi prehrani 2024. Udeležili smo se ga tretješolci, saj smo postali zmagovalni razred na naši šoli. Cilj tekmovanja je spodbujati mlade k pravilni in redni skrbi za čiste zobe in s tem spodbujati ustno zdravje. V sredo, 19. 6. 2024, sta nas obiskala dip. zdravstveni delavec Matic Leban in dipl. med. sestra s spec. znanji Jasmina Komel ter nas razveselila s priznanji in s praktičnimi nagradami.

Čestitamo zmagovalcem tretjega razreda.

Nekaj utrinkov si lahko ogledate v naši spletni galeriji.

Seznam učnih pripomočkov

Obveščamo vas, da smo na spletni strani OŠ Branik na strani Knjižnica objavili seznam učnih pripomočkov (delovnih zvezkov, učbenikov…), ki jih bodo učenci potrebovali pri predmetih v šolskem letu 2024-25.

Omejitev pri sprejemanju daril

Spoštovani,
z namenom ozaveščanja uradnih oseb in boljšega razumevanja zakonskih določb so na Komisiji za preprečevanje korupcije za javne vzgojno-izobraževalne zavode pripravili oziroma oblikovali kratek vodič po ključnih pravilih in omejitvah glede sprejemanja daril ob zaključku šolskega leta.

 

Zbiranje odpadnega papirja

V skupni akciji vrtca in šole bo potekalo

od PONEDELJKA, 17. 6. do PETKA, 21. 6. 2024 .

Kontejner bo na parkirišču vrtca/šole.

Zbrana sredstva bomo nakazali v šolski/vrtčevski  sklad

Vabljeni k sodelovanju!

Dostopnost